lauantai 15. kesäkuuta 2013

Miksi?

Jokainen armeijaan haluava nainen saa varmaan aika monesti selittää miksi sinne haluaa. Tuntuu, että varsinki suurin osa pojista pitää meitä ihan hulluina :D Mie en oo joutunu kauheen monesti vielä selittelemään, koska en oo kertonu kuin harvoille ja valituille ;)
Syitä voi olla tosi monenlaisia ja toivon, että kukaan joka ei oo valmis tarttumaan aseeseen jos sota syttyy, ei inttiin lähde. Toivon myös todella, ettei kukaan mee sinne etsimään miestä niinku jostain oon joskus kuullu väitettävän :D
Miulla syy on yksinkertanen. Jos Suomeen syttyis sota haluun osata puolustaa tätä maata. En osaa oikein päättä mihin ase-lajiin haluisin, mutta ei se oikeestaan haittaa. Kaikki on yhtä tärkeitä ja kaikista taatusti saa sen mitä intiltä haluaa.
Useella naisella on varmasti mielessä myös mahdollinen johtaja koulutus eli aliupseerikoulu tai jopa reserviupseerikoulu. Johtajakoulutus olis varmasti hyödyksi, mutta mie en oo ihan varma haluunko yrittää sitä. En oikeen tunne itteeni johtaja-tyypiks, oon ehkä ennemmin seuraaja.

No tästä tuli vähän tällästä jorinaa, mutta varmaan motiivit kiinnostaa ihmisiä :)

Off topic. Kävin tänään tankotanssi tunnilla (3 kerta ikinä). Se on kyllä hauskaa ja yllättävän rankkaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti