lauantai 27. heinäkuuta 2013

Lauantai lenkki

Kävin tänään juoksemassa ja lenkki suju paljon paremmin, kuin toissaviikon lauantaina, ihan ku siivet olis ollu jaloissa ;) Olin vähän kiukkunen lenkille lähtiessä, jos se vaikutti asiaan :D
Erittäin hyvä lenkki ja oli oikeesti mukava juosta. Sää oli mitä mainioin ja Saimaan rantaa mukaileva lenkkipolku ihana.
Puhelimen Endomo Sports Tracker Pro näytti lenkin kestäneen 36min ja siinä ajassa pääsin eteenpäin 5,3km. Vauhti oli ehkä jossain kohdissa hieman liian kova, mutta kun tuntu niin hyvältä juosta niin en viittiny välittää.


Juoksin myös tuon tappaja-mäen ylös. Se on pitkä ja jyrkkä ja ihan kamala, tai siltä se ainaki tuntuu ;) Pääsin kuitenki ylös asti! Siellä pitiki pieni hetki huilata kivellä ja tasotella hengitystä. Ja sitten vaan matka jatku vielä pienen hetken ja lopuks:



Onni on asua näin lähellä järveä; lenkin jälkeen vaatteet päällä veteen viilentymään ;D

Jos en olis näin pirun laiska niin heräisin maanantaina joskus viiden jälkeen, että ehtisin lenkille ennen töitä. Valitettavasti en kuitenkaan herää, koska kukaan ei pakota. Enää yks viikko jäljellä työkaverin lomaa ja sitte paluu normaaleihin työpäiviin ja liikunnan määrä kasvaa taas :)

Huomaa muuten, että töissä on ollu ihan tosi hiljasta. Oon kahden viikon aikan lukenu kolme kirjaa, kun töissä ei oo ollu muutakaa tekemistä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti